• Rahat ve huzurlu uyumak mümkün

BiPAP Synchrony AVAPS S/T
Ev Tipi Volüm Hedefli Ventilatör
"Daha Etkin, Daha Kolay Tedavi!"
BiPAP Synchrony AVAPS S/T Ev Tipi Volüm Hedefli Ventilatör

Akut veya Kronik Solunum Yetmezliği olan hastaların değişen ihtiyaçlarına uyumlu olarak otomatik basınç destek seviyesini belirleyebilen bir cihazdır. CPAP, BiPAP S, S/T, PC ve T olmak üzere 5 farklı temel tedavi moduna sahiptir. Bu modların bi-level özellikli olan 4 tanesinde ayrıca Volüm Hedefi seçilerek AVAPS özelliği aktif hale geçirilebilmektedir. AVAPS uygulaması seçilen bi-level tedavi modunda, ayarlanan sınırlar dahilinde hastanın ihtiyacına göre otomatik basınç destek ventilasyonu yapabilmektedir.

BiPAP Synchrony AVAPS chazı, hastanın ihtiyacı olan ve değişkenlik gösteren hava miktarını, hastanın solunum eforuna tamamen uyumlu olarak verir. Böylece hastanın konforunu ve tedaviyi kabulünü artırmış olur. PHILIPS Respironics tarafından patent altına alınmış eşsiz AutoTrak Algılama teknolojisi; istenmeyen hava kaçaklarının, cihaz tarafından mükemmel derecede tolere edilmesini sağlamaktadır. AutoTrak, hastanın soluk alıp vermesinde cihaz ile hasta arasındaki senkronizasyonun bozulmasını engeller.

Çıkartılabilir SmartCard hafıza kartı, hastalıkla ilgili cihazın uygulama parametrelerinin tümünü kayıt eder. Encore Hasta Takip Programına aktarılan bu kayıtlardan hastalığın takibi için raporlar oluşturulabilir. Cihazın menüsünde bulunan alarmlar seçilerek, kritik durumlarda sesli ve ışıklı uyarı vermesi sağlanır. Üzerinde bulunan LCD ekrandan tedavi parametreleri ve alarmların takibi mümkündür.

İstendiğinde eklenebilen REMstar Isıtıcılı Nemlendirici ünitesinin ayarları, cihaz üzerinden yapılabilmektedir. Harmony cihazına bağlantısı yapılan nemlendirici ünitesi için harici bir elektrik beslemesine gerek yoktur. Şeffaf su haznesinin temizliği, doldurulması ve takılıp çıkartılması oldukça kolaydır.

BiPAP Synchrony AVAPS S/T Ev Tipi Volüm Hedefli Ventilatör Resim 1 BiPAP Synchrony AVAPS S/T Ev Tipi Volüm Hedefli Ventilatör Resim 2