• Rahat ve huzurlu uyumak mümkün

RespSENSE Kapnografi Cihazı
"Kolay Kullanım, Güvenilir Sonuç…"
RespSENSE Kapnografi Cihazı

Anlık ölçüm veya sürekli takip için kullanabileceğiniz, oksijen monitörizasyonu ürünlerinde dünyanın en kaliteli markalarından biri olan Nonin firmasının MedAir Kapnografi Teknolojisi, hastanın solunum durumundaki istenmeyen değiikliklerin önceden kolayca saptanabilmesini sağlar.

Yatakbaşında veya nakil sırasında olaylıkla kullanılan RespSense Kapnografi monitörü, hastanın zorlu solunum koşullarında bile ilk nefeste EtCO2 değerini ve dalga formunu güvenilir sonuçlarla gösterebilmektedir. Nonin firmasının hızı ve ilk nefeste sonuç çıkartan EtCO2 teknolojisi ile, kalibrasyon ve grafik sıfır ayarına ihtiyaç duyulmadan, intübe olan veya olmayan hastalarda ölçümün zaman kaybetmeksizin yapılmasına olanak sağlanır.

Cihazın dahili hafızası, görüntülenen verilerin kayıt eder. Bilgisayar bağlantı arabağlantısı ve Hasta Takip Programı tercihan temin edilerek, hasta başında olunmadığı sürelere ait takip raporlarının oluşturulması mümkündür. RespSense cihazının Uyku Laboratuvarı Tanı Cihazlarına (Polisomnografi) bağlanarak diğer uyku parametreleri ile senkronize EtCO2 kaydının yapılabilmesi için arabağlantılara sahiptir. Bu durumda özellikle solunum yetmezliği ve obesite ventilasyonu olan hastaların uyku testlerinin sonuçları daha etkin alınabilmektedir.

Ek olarak, sürekli ölçümün sorunsuz olarak devamlılığını sağlayan patentli olan eşsiz nemlendirme dizaynı ile ölçüm örneklemesini hassas şekilde alabilmektedir.

RespSENSE Kapnografi Cihazı Resim 1 RespSENSE Kapnografi Cihazı Resim 2