• Rahat ve huzurlu uyumak mümkün

Contour DeLuxe Nasal Maske, Disposable
"Nazal Ventilasyonda Yüksek Hasta Konforu…"
Contour DeLuxe Nasal Maske, Disposable

PHILIPS Respironics, Noninvaziv Ventilasyon için üretmiş olduğu kaliteli aksesuarları ile, evde ve hastanede uygulanan solunum desteği başarısını artmasına yardımcı olmaktadır. Hastanın solunum desteğini kabulü ve tedaviden fayda sağlaması, bu desteğin uygun cihazlar, uygun modlar ve uygun parametre değerleri ile yapılması kadar, aksesuar seçiminin uygunluğu ile de çok ilgilidir. Hasta için en doğru maskeyi seçerken, yüz veya burun yapısına uygunluğu, maskenin yüze en az baskı yapması sağlanarak hava kaçağının engellenebilmesine dikkat edilmesi gerekmektedir. Böylece, uygulama sırasından hastanın maskeden rahatsız olmasının ve maskenin baskısı nedeniyle yüzde derin yaraların oluşmasının önüne geçilmiş olur. Özellikle ağızdan önemli derecede hava kaçağı olmayan hastaların rahatlığı ve hava kaçağı torizasyonunun kolaylığı nedeniyle burun maskesi kullanmaları tercih edilmektedir. Ülkemizde ve tüm dünyada profesyonel uzmanların öncelikli tercihi, Noninvaziv Ventilasyonda kullanılan burun(nazal) maskeleri içinde, kullanım rahatlığından dolayı Contour Deluxe maskeler olmaktadır. Contour DeLuxe maske, hastanelerde tek hasta kullanımı içindir.

PHILIPS Respironics maskelerininin hemen her modelinde var olan eşsiz bir dizayn; maskelerin yüze temas eden ve içe doğru kıvrık olan 2 katlı silikondan yapılmış kısmının, içine dolan hava ile maskeyi yüze doğru itmesidir. Bu özelliğe sahip olmayan diğer marka ve modeldeki maskeler, hava basıncının yüzden maskeyi itmesi nedeniyle daha çok hava kaçağına sebep olurlar.

Maske üzerinde bulunan sünger alın desteği, maskenin buruna düzgün şekilde oturmasını sağlar ve alın kısmına yapılan baskıyı hafifletir.

Hesaplı ve dayanıklı bir maskeye ihtiyacınız olduğunda, Contour DeLuxe maske Small ve Medium/Large boylarıyla iyi bir alternatiftir. Yumuşak olan başlığı; maskenin başa iyi bir şekilde sabitlenmesini ve kolay takılıp çıkarılmasını sağlar. Maske üzerindeki giriş portu; oksijen desteği alan hastalar için oksijen girişi amacıyla kullanılabilir.

Contour DeLuxe Nasal Maske, Disposable Resim 1