• Rahat ve huzurlu uyumak mümkün

Profile Lite Jelli Burun Maskesi
"Şekil Alabilen Jelli Maske…"
Profile Lite Jelli Burun Maskesi

Profile Lite Jel Maske yüze çok yumuşak şekilde oturan, hafif ve hastanın yüzüne göre şekil alabilen, silikon kaplı özel bir jel dolgu malzemesine sahip bir burun maskesidir. Aynı malzemeden yapılmış olan yumuşak bir alın desteği vardır. Bu maskenin hastanın yüzüne göre şekillendirilmesi oldukça basittir ve sadece 10 dakika sürer. Şekillendirme işlemi hasta tarafından kolayca yapılabilir. Respironics maskelerin çoğuna uygun olan kullanışlı bir başlığa sahiptir. Her türlü burun yapısına uygulanabilecek 7 ayrı boyu vardır. Hastaların büyük çoğunluğuna Small, Medium/Small veya Medium boyları yeterli uyumu sağlamaktadır. Maskenin içindeki silikon burun yüzeyini kaplayacak şekilde dizayn edildiğinden, göz çevresine olabilecek hava kaçağının önüne geçilmiş olur. Yüze uygulamış olduğu baskının az olmasıyla, daha konforlu ve uyumlu bir kullanım sağlar.

Maske ve hortum arasında kullanılmak üzere maske ile birlikte verilen plastik adaptörün 2 önemli görevi vardır. İlki maskenin hortuma kolayca takılıp çıkartılmasını sağlar. Gece içinde, bir ihtiyacınız için geçici olarak yataktan kalkmak istediğimizde, maskeyi çıkarmadan bu adaptörden cihazdan kolaylıkla ayrılarak serbest kalır ve maske çıkarıp takarken uykumuzun kaçmasının da önüne geçmiş oluruz. İçiçe geçen hareketli 2 parçadan oluşan bu adaptör, uyku sırasında hortumun dönerek kıvrılmasını engeller. Böylece uyku sırasındaki hareketliliğimizin maskeden hava kaçağı yapmasını en aza indirmiş olur.

Hastanın vermiş olduğu havanın maskeden tahliyesini sağlayan, hava kaçak çıkışı (ekshalasyon portu) bir çok maske modelinde yatay bir kesik şeklinde dizayn edilmiştir. Böylece atılan havanın çıkardığı gürültü en aza indirilmiş olur. Yatay kesik şeklindeki hava çıkışının bir başka avantajı ise, çıkan havayı dağıtarak sizin veya partnerinizin rahatsız olmanızı engellemesidir.

Profile Lite Jelli Burun Maskesi Resim 1 Profile Lite Jelli Burun Maskesi Resim 2 Profile Lite Jelli Burun Maskesi Resim 3