• Rahat ve huzurlu uyumak mümkün

LifeSENSE Kapnografi-Puls Oksimetre Cihazı
"Çok Amaçlı, Hızlı ve Kolay Kullanım…"
LifeSENSE Kapnografi-Puls Oksimetre Cihazı

Anlık ölçüm veya sürekli takip için kullanabileceğiniz, oksijen monitörizasyonu ürünlerinde dünyanın en kaliteli markalarından biri olan Nonin firmasının PureSAT Oksimetre Teknolojisini MedAir Kapnografi Teknolojisi ile birleştirdiği LifeSense Cihazı; hastanın solunum durumundaki istenmeyen değiikliklerin önceden kolayca saptanabilmesini sağlar. Bu iki teknolojinin bir arada kullanımı, endotrakeal tüp yerleştirilmesinin kontrolü, dalga formunun izlenmesi, solunum düzensizliklerinin tespiti, nakil sırasında havayolunun açıklığının takibi, sedasyon monitörizasyonunun ve CPR etkinliğinin ölçülmesini sağlamaktadır.

Yatakbaşında veya nakil sırasında olaylıkla kullanılan LifeSense Kapnografi-PulsOksimetre monitörü, hastanın zorlu solunum koşullarında bile ilk nefeste EtCO2 değerini ve dalga formunu güvenilir sonuçlarla gösterebilmektedir. Nonin firmasının hızı ve ilk nefeste sonuç çıkartan EtCO2 teknolojisi ile, kalibrasyon ve grafik sıfır ayarına ihtiyaç duyulmadan, intübe olan veya olmayan hastalarda ölçümün zaman kaybetmeksizin yapılmasına olanak sağlanır.

Cihazın dahili hafızası, görüntülenen verilerin kayıt eder. Bilgisayar bağlantı arabağlantısı ve Hasta Takip Programı tercihan temin edilerek, hasta başında olunmadığı sürelere ait takip raporlarının oluşturulması mümkündür.

Ek olarak, sürekli ölçümün sorunsuz olarak devamlılığını sağlayan patentli olan eşsiz nemlendirme dizaynı ile ölçüm örneklemesini hassas şekilde alabilmektedir.

LifeSENSE Kapnografi-Puls Oksimetre Cihazı Resim 1 LifeSENSE Kapnografi-Puls Oksimetre Cihazı Resim 2